esok lusa dah !

9:10 PM



Assalamualaikum :)

so so so, esok lusa dah nak final. wish me all the best , and pls pls pls, doa untuk kejayaan saya ? 

Doakan Suhaiza Mohammad Suki berjaya menjawab dengan tenang dan mendapat apa yang ditarget , amin. *tolong lah aminkan sekali, bole ?


jadual agak padat sikit, macam matrik kot dia punya jadual. so penat sikit, semua subjek menghafal,rasa macam nak T__T.

mahal nak tetaip pepanjang, tgkla jadualnyaaa.

then kehadiran tu tetap kosong, aisehmannn, saya kehadiran full kot, haha. nasib baik coursemates yg len pon same *tariknafaslega, heee






besarkan la eh kalau nk tgk ?




k tu je nak update, muahahahaha. nantilah cuti sem taip pepanjang eh ?


jumpa lagi, tata *lelambai


salam syg, 
cikjaja






You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook