Hello 2022

by - 10:21 PM

Assalamualaikum readers,

Looking for the surprise in year 2022 :D


Hello 2022. It has been a while I didn't post anything here. Rindu, sangat rindu nak update blog. Kadang kadang pernah je rasa macam ada lagi ke orang baca blog aku eh? HAHAHA

Tapi suka hati lah kot, sebab update blog ni bukan sebab nak kasi orang baca atau apa pun, tapi dah hobi dan minat. Bila dah update nanti diri sendiri baca balik hahaha. Andai kata ada orang baca, maksudnya ada peminat latuuuu kan kan. hahaha.

Banyak sangat wish list sebelum masuk 3series actually. Segan pulak kalau nak list kan satu - satu. Yang wishlist tu kita simpan masuk planner okay!

Pejam celik pejam celik, dah masuk February dan pun. Sebenarnya Cikja dah naik berkilos sepanjang PKP dan untuk sekarang tengah cuba untuk kawal makan, exercise dan sebagainya. Please istiqomah okay Cikja! Untuk capai sesuatu yang kita nak sebenarnya tak mudah tapi yang penting teruskan dan konsisten. Don't give up and be happy through this journey. Agituu, kita punya motto untuk tahun ini.

Tahun 2022 ni rasa macam banyak positif kan diri. Alhamdulillah tahun ni dah masuk 6tahun dalam bidang HR. Tak pernah rasa bosan dengan kerja, cuma kadang ada je rasa macam penat dengan kerja tapi itulah kan kerja apa je tak penat kan? Jadi, kita teruskan jela macam biasa dan cuba upgrade diri dan ilmu.

Okay lah, itu jela posting permulaan 2022. InsyaAllah akan ada next post nanti! Kita cerita sikit pasal tempat best di Terengganu untuk next post.

See you for the next entry!

Sincerely,
suhaizasuki.


You May Also Like

1 comments

  1. kebetulan aida blogwalking hari ni.
    entry Jaja ni ada di atas sekali Reading List aida.
    yes. blogging ni hobi. tempat kita luahkan rasa hati.
    coretkan diari :)

    ReplyDelete

Hello There! :)