5:24 PM



























zaman sekolah.

# happy ending.

7:43 AM





oke, permulaan kata blog pada bulan mei "selamat ulang tahun pembukaan MRSM TAR "

ngee, sejak msuk 1mei 2012 ni, da ulang thun yg ke 2 mrsm tar, time mula2 bukak, budak laki lah yg smpai dulu ke mrsm nih, yg pompuan kena tinggal kat mrsm bentong. besh tw time tu. bebas tanpa laki2, haha. yang laki2 duk sane pulak sibuk sibuk masuk asrama pompuan dlu then conteng2 nme kat lampu, loker and katil pun ade, ahaaa.

then, 2 mei. yang pmpuan pulak terkedek kedek angkat barang masuk lam bas. barangnye bukan sikit, cam berpindah umah. *ehem, terasa*.

bukan setakat student ngn cikgu je kena pindah. dengan pengetua sekali, hee. dan ade kes beg student jatuh dari bas kat selekoh mane ntah, hehe. cian tw, ingat barang tu ringan? haih, berat berat. nak suh family dtg amik, xbole.. sebab takut nanti sesak ramai ramai kt mrsm tu..


nah, gambar mrsm tar, search kt google, hehe.


peta nak g sane.



dewan :D

pintu masuk, amik buku outing , hihi


kelas akademik.

kafe, beli makanan pas prep :D



asrama dak laki, pattern same je ngn dak pompuan.

form 5 ade 16 buah kelas law xsilap. A-P , banyak kan ? dan ade 32 homeroom .. haha. ramai sesangat student form 5 kat sini. paling ramai berbanding mrsm laen. tapi bole je kenal semua student kat sni even ramai pon. :)






p/s : rindu time kat asrama. sangat rindukan memori kat sini.




Like us on Facebook