challenge

latest one !

6:18 PM

Assalamualaikum, !

Xtahu kenapa, tp mood nk update blog tggi sikit arini :D

still in thinking, program tutor muda tuk math masih berjalan ? oh no ! xsanggup den..


........


Yeah! Basket ball da abes, Alhamdulillah, unexpected result :D, mmg ganas punye pemain2 kali ni, first game , aku injured kt lutut, but so far so good, bole tahan lagi n aku still lagi maen, sbb xase sakit sgt.. bile abes, balik bilik.. mak ai ! lebam sih, dua2 belah tu.. sua koyak kt situ, so, bayangkan camne ? :D, tapi tape, tough kan , HAHA..

Then, tuk ari seterusnye, lawan ngn lagi 2 team.. first team mmg ganas, sume tinggi2, team aku plak cumel je, hee.. J, tapi xkesa, maen je.. ak maen full.. xamek reserve sbb still bole thn .. abes tu, ingtkan da xde da game laen, rupenye ade.. mmg penat sih.. maen 40 minit tp tuk 2prlwanan lah !.. tnpa reserve.. ketar2 da lutut.. sbb da lame sgt xmaen.. tuk team kedua, siyesly, ganas :D .. ade skali tu, ak dapat bola an, then dorg nk rmpas, pergh! Kaki kena tepis, sakit uh, tapi, Alhamdulillah, dapat jaringkan bola :D, tingkatkan mata :D .. lam prlawanan tu, ad bberapa yang kena aim tw, n asyik kena attack cm aku, kak ayu, azifah.. sebab salu dapat bola.. susa sih kalu kena aim.. nway! Xsangka aku yg tinggi dpt jaringkan bola.. :D hee J, balik dr maen tuh, sume kaki kejang, haha.. da la mlm tu ade kuiz, memang sume happy la kan ? haha

Last one tuk team A : kak ayu, azifah,ziela,nailah,wani :D. congrats dear J ! hebatlah korang, sume bg komitmen yg baek even puasa time tuh n yg penting sume dpt jaring kan bola sbb asyik tuka position, hihi.. next time lwn lg, suke ad team cm korang, then result berbaloi ngn sahsiah kita, hihi :D

For my bff :

iwillbewithudear.. ade hikmah disebalik tuh.. ingt sue sentiasa ngn awak, smile oke ? :D

for sharing only :

“ there are only two ways to live in your life. One is though nothing is miracle. The other is a though everything is miracle ”

p/s : I luv trigo <3 !

kmj

biarlah rahsia ...

8:58 PM

Assalamualaikum..


HAHA :D

Lari dari tajuk, aku xnk cite sal tu pun.. coz, tu untuk awak dan saya !
Agak lame xupdate.. xdela lame sgt, sbb xsmpai sebulan pn..

Malas.malas n xde mase lah nk update blog.. aritu result ups da keluar.. so far so good, n im didn’t expect with my result.. Alhamdulillah 

Da masuk bulan Sembilan da pun.. xlame lg da nk abes sem 1.. seriously, mtriks ni tough.. n kadang2 rase cm susa nk bawak.. so, once da strt tu, abeskanlah dengan sehabis baek ye ? xbaek buat kerja separuh jalan. *mak saya cakap , hee

N 1more ingt ni,

Allah tidak akan membebani hambanya melainkan sesuai dengan kesanggupannya
(al baqarah, ayat 286 )..
-`~just for sharing..*law sala tolong betulkan


Tuk mr N, thnks coz sntiasa ade ngn saya, salu wat saya senyum ngn karenah ngade awak tuh !haha.. act, kitorang da lame xjumpe.. last kitorang jumpe bulan 3.. lame kan ? tp tape.. just percaya pd takdir.. dan saya percaya pada awak !


then , esok tournament bsket ball.. haha, klaka jugakla, dari player bola jaring tibe2 tukar bola krnjang.. hihi.. xkire la korg nk ckp pe, bola jaring lg besh :b


p/s : tahniah la awak dpt fon bru, smpai msg sy pn lmbt sgt nk delivered :b



nway, kita still dalam bulan syawal kan ? so, selamat hari raya ! 


I luv u lah :b

Like us on Facebook