awesome girls !

11:15 PM


assalamualaikum, hai hai readers ! *bajet ade org baca je

well, sekarang dah xramai yg update blog. tak tahu lah kenapa. hehe. sy still lagi suka merapu kat blog ni haa. nk tahu kenapa ? sebab saya rasa best merapu sorang sorang, HAHA  then baca balik gelak sensorang. anda tak rasa ke semua tu ?

kebanyakan blogger lah kan, dia dah delete post2 yg dulu dulu, yg xberapa matured, tapi saya xnk delete, nk tahu kenapa ? sebab bila baca balik, saya dapat rasai betapa matured nya saya sekarang :3 kehkeh, *ayat tak leh bla, matured sgt ke ? *

sebenarnya, harini nak post pasal ni, heee *mood excited *





tak nampak ? besarkan pic tu,hehe



 dorang slalu post status mcm ni, tu boleh buatkan sue nanges tw x? sebab sue pun rindu korang, gmbr kita ada kat meja study sue tw ! even setahun kat matrik tu, mcm2 benda yang kita kongsi.. yang paling sue xkan lupa time pkul12 pg bfday sue! tu time study week, korang study kat blik sue. tetiba korang dtg dr blkg and wish. whoaaa, rasa terharu sesangat. yelah kan, wktu tu stress ngn nk exam then korang pulak buat sweet gittew,hehe.thnks hadiah and card yg korang bg, comel kottt <3 , nt sue upload ? okay!
tuk korang : take care kat uni masing2, jgn malas malas study, dah tade sue yg nk membebel kt korang bila malas study, hehe  *okay, sue bajet rajin, HAHA *. terutama wani, awak tu paling mnje. jgn sakit2 wktu nk exam. sue ngn ziela tade dah nk jage awak kat sane, *ni bajet caring terlebih, HAHA * ... ziela, lw rindu peluk lah bear tu tw and wani lw rindu peluk bantal pooh tu, kalau awak bwk g uni la. maklumlah nk g ums bukannya g ngn bas, flight gittew, hee

p/s : perasaan rindu tu sukar tuk lafazkan dengan kata-kata. sue rindu semua kawan sue time kecik sampai la besar cenggini. <3 *tgk bawah, ngehngehhh. :p







Like us on Facebook