hati

12:55 AM



assalamualaikum :')


lame xmenjenguk blog ni.sebenarnya tak tahu apa yg ptut dikongsi.cuma sejak dua menjak ni macam penat ckit. eh, bukan ckit tapi banyak. ade pehem?

since dah jadi budak u ni kan, memang macam macam kena pikir. kolej, penglibatan fakulti, penglibatan uni semua lah. kena consider semua tuu. serius start dari dftr prog tak pena stop except time cuti Malaysia tu. then, lepas tu setiap hujung minggu ade prog. penat tw?

last week , ade koko, starting school dr pg smpai petang, training bola jaring.
minggu ni training bola jaring tetiap petang. malam td balik pukul 1pg sebab bola jaring tu. hujung minggu ni ade aktvt kolej, sbtu ngn ahad..

next week, isnin smpai rabu dah perlawanan bola jaring tu..hjung mggu tu xsure ade ke x.. memang penat kan?

sorila merungut ckit. eh bukan merungut sebenarnya, nak share je.. meluahkan semua yg ade kat hati ni. haha. post arini cm serius ckit kan? padahal tak pun. tadenye nak tulis entry ni lam keadaan serius, kang ade yg kena tegur ngn roommate, kihkih.




p/s : doakan saya kuat tuk hadapi semua ni :')



saya bahagia dgn kehidupan saya sekarang walaupun banyak perkara yg tak terduga berlaku.











Like us on Facebook