study week vs assignment week

12:34 PM





assalamualaikum readers. *acahacahbloggerfemessikit* HAHAHAA

okay okay sekarang dah start study week. seminggu je stdy week nyaaa. i need another week, can aahhh? sebab hmm hmmm banyak giler assignment kena buat ni.

study week vs assignment week

banyak giler assignment yang nk kena submit. and i feel like hmmm tak nak cakap lah. assignment yang kita post haritu semua dah siap. ni yang terbaru punya. last last dapat tahu kena buat assignment ni. banyak giler wooooo. hahahahah 7items/topic for individual report plussss 7 topik for self assignment. amacam? *kekening sikit* hahahhaa


nak tolong kita buatkan ke? *muka excited* btw nih jadual exam.

final exam sem 3

nah tu jadual exam sem 3. macam biasalah UPM memang suka kasi exam banyak paper satu hari. sebenarnya satu hari satu paper je semua. tapi lecturer subject yang killer tuk this sem tarik buat 30.12.13 jugakkkk. dah la tempat exam dekat k17.


kalau nak tahu k17 tu budak medik je. memang xpernah pegi sana since dorang punye kolej jauh terpinggir sebab terus sambung dengan hospital serdang. pernah pegi pun haritu sebab kura kura sakit, kena bawak g veterinar. dah la gap satu jam, macam mne nak pegi k17? :O :O bas bukan selalu ada nak ke sana pastu hmmm * banyak betul excuse.bila nak berubah suhaiza? hmm hmm *


dh xnak cakap banyak. ni tengah break jp dari buat assignment. sebab rasa mcm nk muntah mengadap assignment, haruslah bertukar kepada blog. hhahahaha


p/s : doakanlah Suhaiza binti Mohammad Suki ni supaya dapat improve dia punya result. thank you. me love you. 



edisi khas

dah tua dah?

12:45 AM

assalamualaikum.

walaupun post ni agak lambat sehari. sue mntk maaf sangat sebab rabu memang kelas sue full smpai malam. so tak sempat nk buat entry ni.

so 18/12/13, birthday girl friend kitaa ni. dia tersangatlah baik. kitorang kenal waktu kat matrik. awal awal tuu tadela rapat mana pun. but i dont know how we can get close each other. mungkin satu blok satu kelas semua tu kot? but she just soooo sweet for me.

waktu kat matrik dia sgt membantu. tak kesahlah blaja ke apa ke. yang plg tak bole lupa bab charge handphone, plug bilik kita tak boleh gunaaa sepanjang satu sem dan sepanjang tu jugak kita chrge kt bilik diaaa. hahaha. thank you dear rohaziela rasid. <3

actually kitorang rapat bertiga. ke mana pun bertiga. lagi sorang wani. kitorang selalu study sama sama waktu stdy week and done our tutorial together. dorang biasanya akan stay kat bilik kitaa. sebab ada katil kosong and study sesama. hahaha. paling tak boleh lupa time brthday sebab dorang kekonon buat surprise padahal tulis kad kat dalam bilik sue jugak, HAHAHA lawak.

moment dengan ziela yang paling xboleh lupa. kitorang stay up and lapar. time tu kul 5pg. gigih kitorang buat megi guna air mineral, hahahaha. sebab lapar sangat. wani tengah lena sebab dia demam time tu. hihihi.

anddd anddd part yang paling xleh lupa bila hidung berdarah teruk time stdy week. dua budak ni gelabah macam apa. hahaha siap hulurkan mangkuk bagai, hahahahahha. see, they love me that much.


ziela, sue happy dapat kenal dengan awak . nak cakap sikit kat awak. my hope.. all i want is, i want you to stay with me, be my bestfriend forever. always be with me even there is no one want to stay around me. and i love you to the max. both of you, ziela and wani. :) *sukahatilagrammarterukpungggg




me w/ her





yang duk melekat tepi kita tu diaaaa haha

p/s : doakan kita dapat jumpa dlm masa trdekat niiiii :)








bonding time

up and down

12:39 PM



assalamualaikum dear readers * i know tade pun yang nak baca T_T *

sebenarnya, lately ni motivation macam down sikit. i dont even know why. rasa macam nak balik sekarang, peluk ma abah pastu balik U semula, hahahaha *memangla tket tu murah kan?* sekarang tiket naik harga, pegi balik pun dah sampai seratus. mungkin lah bagi korang xmahal. tapi bagi iolss ni mahal kot T_T dulu dulu kita balik pegi balik pun rm66 je tahu?

tetiap hari cakap fon dengan ma abah. pena sekali tu ternanges, tp tahu ma tak perasan tapi suara dah serak dah, pastu cepat2 cakap kt ma ada kerja. forever homesick, thats me! mana mana tempat pun,rumah paling best.

entry kali ni nak cerita pasal ma abah kita. rasanya mcm tak pernah pun ada entry special untuk dorang. maa abah orang yang paling special. susah senang dorang sentiasa ada. time skolah dlu abah selalu teman buat hmework sampai kul1 pagi cmtuuu sambil baca buku doraemon,hahaha.

bila kat sekolah, abah datang bila ada majlis kecemerlangan je, abah bg ma datang time restu ilmu. hahaha, sebab abah cakap nanti ank abah malu nk nanges peluk abah depan org lain. For me, tak malu sikit punnnnn. sampai sekarang nk g memana salam cium je pipi abah okay ? *forever anak ma abah hihi*

tak terbalas jasa maa abah. perkara yang paling xleh lupa, abah n maa pena accident dua kali sebab hantar kita pegi blaja T_T. satu time tu skolah mrsm, tayar kereta pecah, pastu matrik, accident dekat muadzam. semua tu kita tak tahu pun sebab maa abah xnk bagi risau T_T *see how much they love me?*

ma susah sgt nk brgmbr, ni request special dari anak dia hihi


abah hensem, kalau senyum cair semua orang, ini serius, hahaha



p/s : kita ada satu habit, bila maa abah tengah makan, suka mintak suapkan, HAHAHA. biasanya dengan ma laaa. sukahatilatumaaabahkita. my future husband, pls get ready, tetiap hari saya mintak awak suap nanti, hahahhahahahah kbye



if one day nanti, ja pegi dulu, ja mohon ampun atas semua kesalahan yang ja pernah buat sama ada ma abah tahu ataupun tidak. yang paling penting, ja nak ma abah tahu ja sayang ma abah sangattttt.








Like us on Facebook