study week vs assignment week

by - 12:34 PM





assalamualaikum readers. *acahacahbloggerfemessikit* HAHAHAA

okay okay sekarang dah start study week. seminggu je stdy week nyaaa. i need another week, can aahhh? sebab hmm hmmm banyak giler assignment kena buat ni.

study week vs assignment week

banyak giler assignment yang nk kena submit. and i feel like hmmm tak nak cakap lah. assignment yang kita post haritu semua dah siap. ni yang terbaru punya. last last dapat tahu kena buat assignment ni. banyak giler wooooo. hahahahah 7items/topic for individual report plussss 7 topik for self assignment. amacam? *kekening sikit* hahahhaa


nak tolong kita buatkan ke? *muka excited* btw nih jadual exam.

final exam sem 3

nah tu jadual exam sem 3. macam biasalah UPM memang suka kasi exam banyak paper satu hari. sebenarnya satu hari satu paper je semua. tapi lecturer subject yang killer tuk this sem tarik buat 30.12.13 jugakkkk. dah la tempat exam dekat k17.


kalau nak tahu k17 tu budak medik je. memang xpernah pegi sana since dorang punye kolej jauh terpinggir sebab terus sambung dengan hospital serdang. pernah pegi pun haritu sebab kura kura sakit, kena bawak g veterinar. dah la gap satu jam, macam mne nak pegi k17? :O :O bas bukan selalu ada nak ke sana pastu hmmm * banyak betul excuse.bila nak berubah suhaiza? hmm hmm *


dh xnak cakap banyak. ni tengah break jp dari buat assignment. sebab rasa mcm nk muntah mengadap assignment, haruslah bertukar kepada blog. hhahahaha


p/s : doakanlah Suhaiza binti Mohammad Suki ni supaya dapat improve dia punya result. thank you. me love you. 



You May Also Like

0 comments

Hello There! :)