dah tua dah?

12:45 AM

assalamualaikum.

walaupun post ni agak lambat sehari. sue mntk maaf sangat sebab rabu memang kelas sue full smpai malam. so tak sempat nk buat entry ni.

so 18/12/13, birthday girl friend kitaa ni. dia tersangatlah baik. kitorang kenal waktu kat matrik. awal awal tuu tadela rapat mana pun. but i dont know how we can get close each other. mungkin satu blok satu kelas semua tu kot? but she just soooo sweet for me.

waktu kat matrik dia sgt membantu. tak kesahlah blaja ke apa ke. yang plg tak bole lupa bab charge handphone, plug bilik kita tak boleh gunaaa sepanjang satu sem dan sepanjang tu jugak kita chrge kt bilik diaaa. hahaha. thank you dear rohaziela rasid. <3

actually kitorang rapat bertiga. ke mana pun bertiga. lagi sorang wani. kitorang selalu study sama sama waktu stdy week and done our tutorial together. dorang biasanya akan stay kat bilik kitaa. sebab ada katil kosong and study sesama. hahaha. paling tak boleh lupa time brthday sebab dorang kekonon buat surprise padahal tulis kad kat dalam bilik sue jugak, HAHAHA lawak.

moment dengan ziela yang paling xboleh lupa. kitorang stay up and lapar. time tu kul 5pg. gigih kitorang buat megi guna air mineral, hahahaha. sebab lapar sangat. wani tengah lena sebab dia demam time tu. hihihi.

anddd anddd part yang paling xleh lupa bila hidung berdarah teruk time stdy week. dua budak ni gelabah macam apa. hahaha siap hulurkan mangkuk bagai, hahahahahha. see, they love me that much.


ziela, sue happy dapat kenal dengan awak . nak cakap sikit kat awak. my hope.. all i want is, i want you to stay with me, be my bestfriend forever. always be with me even there is no one want to stay around me. and i love you to the max. both of you, ziela and wani. :) *sukahatilagrammarterukpungggg




me w/ her





yang duk melekat tepi kita tu diaaaa haha

p/s : doakan kita dapat jumpa dlm masa trdekat niiiii :)








You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook