up and down

12:39 PM



assalamualaikum dear readers * i know tade pun yang nak baca T_T *

sebenarnya, lately ni motivation macam down sikit. i dont even know why. rasa macam nak balik sekarang, peluk ma abah pastu balik U semula, hahahaha *memangla tket tu murah kan?* sekarang tiket naik harga, pegi balik pun dah sampai seratus. mungkin lah bagi korang xmahal. tapi bagi iolss ni mahal kot T_T dulu dulu kita balik pegi balik pun rm66 je tahu?

tetiap hari cakap fon dengan ma abah. pena sekali tu ternanges, tp tahu ma tak perasan tapi suara dah serak dah, pastu cepat2 cakap kt ma ada kerja. forever homesick, thats me! mana mana tempat pun,rumah paling best.

entry kali ni nak cerita pasal ma abah kita. rasanya mcm tak pernah pun ada entry special untuk dorang. maa abah orang yang paling special. susah senang dorang sentiasa ada. time skolah dlu abah selalu teman buat hmework sampai kul1 pagi cmtuuu sambil baca buku doraemon,hahaha.

bila kat sekolah, abah datang bila ada majlis kecemerlangan je, abah bg ma datang time restu ilmu. hahaha, sebab abah cakap nanti ank abah malu nk nanges peluk abah depan org lain. For me, tak malu sikit punnnnn. sampai sekarang nk g memana salam cium je pipi abah okay ? *forever anak ma abah hihi*

tak terbalas jasa maa abah. perkara yang paling xleh lupa, abah n maa pena accident dua kali sebab hantar kita pegi blaja T_T. satu time tu skolah mrsm, tayar kereta pecah, pastu matrik, accident dekat muadzam. semua tu kita tak tahu pun sebab maa abah xnk bagi risau T_T *see how much they love me?*

ma susah sgt nk brgmbr, ni request special dari anak dia hihi


abah hensem, kalau senyum cair semua orang, ini serius, hahaha



p/s : kita ada satu habit, bila maa abah tengah makan, suka mintak suapkan, HAHAHA. biasanya dengan ma laaa. sukahatilatumaaabahkita. my future husband, pls get ready, tetiap hari saya mintak awak suap nanti, hahahhahahahah kbye



if one day nanti, ja pegi dulu, ja mohon ampun atas semua kesalahan yang ja pernah buat sama ada ma abah tahu ataupun tidak. yang paling penting, ja nak ma abah tahu ja sayang ma abah sangattttt.








You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook