latest one !

6:18 PM

Assalamualaikum, !

Xtahu kenapa, tp mood nk update blog tggi sikit arini :D

still in thinking, program tutor muda tuk math masih berjalan ? oh no ! xsanggup den..


........


Yeah! Basket ball da abes, Alhamdulillah, unexpected result :D, mmg ganas punye pemain2 kali ni, first game , aku injured kt lutut, but so far so good, bole tahan lagi n aku still lagi maen, sbb xase sakit sgt.. bile abes, balik bilik.. mak ai ! lebam sih, dua2 belah tu.. sua koyak kt situ, so, bayangkan camne ? :D, tapi tape, tough kan , HAHA..

Then, tuk ari seterusnye, lawan ngn lagi 2 team.. first team mmg ganas, sume tinggi2, team aku plak cumel je, hee.. J, tapi xkesa, maen je.. ak maen full.. xamek reserve sbb still bole thn .. abes tu, ingtkan da xde da game laen, rupenye ade.. mmg penat sih.. maen 40 minit tp tuk 2prlwanan lah !.. tnpa reserve.. ketar2 da lutut.. sbb da lame sgt xmaen.. tuk team kedua, siyesly, ganas :D .. ade skali tu, ak dapat bola an, then dorg nk rmpas, pergh! Kaki kena tepis, sakit uh, tapi, Alhamdulillah, dapat jaringkan bola :D, tingkatkan mata :D .. lam prlawanan tu, ad bberapa yang kena aim tw, n asyik kena attack cm aku, kak ayu, azifah.. sebab salu dapat bola.. susa sih kalu kena aim.. nway! Xsangka aku yg tinggi dpt jaringkan bola.. :D hee J, balik dr maen tuh, sume kaki kejang, haha.. da la mlm tu ade kuiz, memang sume happy la kan ? haha

Last one tuk team A : kak ayu, azifah,ziela,nailah,wani :D. congrats dear J ! hebatlah korang, sume bg komitmen yg baek even puasa time tuh n yg penting sume dpt jaring kan bola sbb asyik tuka position, hihi.. next time lwn lg, suke ad team cm korang, then result berbaloi ngn sahsiah kita, hihi :D

For my bff :

iwillbewithudear.. ade hikmah disebalik tuh.. ingt sue sentiasa ngn awak, smile oke ? :D

for sharing only :

“ there are only two ways to live in your life. One is though nothing is miracle. The other is a though everything is miracle ”

p/s : I luv trigo <3 !

You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook