tuk awak ...

by - 6:06 PM

Assalamualaikum….

Kadang2 sukar untuk menuturkan berbicara, so, ja ase lbh baik mnaip sume tu… tuk smua calon spm 2010, sume tw kn bln 5 ni sume sibuk nk dftr tuk smbung blaja kan? Yeah! Same cm aku jgk.. plhn ak buat ni btol ke? Slalu je trpkr sume tu.. bkn pe, rmai je lam org komen lam fb mtrikulasi xelok.. ko da pkr btol2 ke nk wt plhn tu? Tu je yg ak dgr.. so, bile pkr2 blk.. ttpkan kptsn sbtulnya.. u or mtrikulasi.. semua elok.. cme ats diri kite, awak nk brjaya or xnk? Tu je.. mind set kite ckp, kite bole, so ko bole lah.. cube jgn pkr sal org lain… n i really need ur spport!

Back to main point, dlu pena je ad post tntng PJJ kan? Perhubungan jarak jaoh! Ouh,yah.. pejam celik,da msk 5bln.. nt awak kt pncak sane, ja dihujung sini.. org ckp time msk u lah cbran plg hebat,, so,time ni xtwla kite brjaya ke x prthn kn sume ni..

Ouh,yah!lam fb tu, awak still contct ngn dye.. ja xmara tp jeles,phm?huhu.. prcaya mmgla.. tp susa tw nk hlngkan jeles tuh.. bile tw sume tu, mood mula la bruba, then, bila ja gtw pe yg ja tw, awak ckp.. up to u, nk caye ke x.. bile awak ckp cmtu, tu sume akn wat ja ragu2..cuba bg ayat yg myakinkn ja.. bosan? Ouke! Ja phm.. tp tula sikap ja..satu lagi,bila awak kua, mmg awak susa sgt nk sent msg, cube kalu anta sekeping je msg tnda awak ingtkn ja..susa ke? so easy la awak.. cume atas diri awak je.. awak nk anta ke tidak..


keyakinan dan kepercayaan pada seseorang merupakan sesuatu yang brbeza.. bile dye da mula prcayakan awak,, cube berikan keyakinan pada dye untuk mnmbhkn kpercayaan tu..

Last yg ja bole gtaw, ja letakkan kprcayaan tu pada awak,, n pls jgn hlangkan kprcayaan tu...

p/s tuk dye: pls jgn tpon..phm kn awak pesanan ni?

You May Also Like

0 comments