semua tentang kita :D

8:13 PM

Assalamualaikum… Alhamdulillah, bole lagi meneruskan post yang ke 76.. hehe :p.. means tade la byk sgt post kan ? usia blog ni xsampai setahun lagi kot.. next week, cukup lah setahun.. hee..

Alhamdulillah, aku syukur sgt.. sgt3 atas keputusan sem 1.. mungkin tak sehebat budak2 laen.. tp aku brsyukur sbb tula hasil usaha ak yg betul2.. thanks to Allah, “moga aku tidak riak menerima kejayaan ini.. dan menjadi semangat tuk terus success bg sem 2.. amin..”


kawan2 sy kat cni, wani n ziela, semua dak praktikum mt1.. thnks korang.. korang da banyak bantu sue.. thnks a lot.. n congrats tw dgn kputusan korang yg cmerlang jgk.. sue syg korang (:


awak awak awak

saya kena usaha lebih.. sy tidaklah sehebat awak smua, budak2 asasi, diploma n yg mendapat scholarshp mara, jpa n others.. kalu awak semua nk tahu, matrikulasi ni bukan tempat maen2, sy wakil dak mtrik nk luah kan perasaan :p .. kitorang hanya akan diterima untuk masuk mane2 universiti after budak2 asasi.. bayangkan, sekarang da makin byk student kt asasi, nk cmpur lagi dak mktrik yg dpt result lebih tinggi.. awak, susah tw ? tulah nasib bdak mtrik.. tp yg agk mmbanggakan kn.. actually,budak mtrik agak rajin.. hihi * takriaklacumebagitahuje....


nway.. semalam saya dapat hadiah besh.. adiah tuk ape xtw.. hee, ade org tu maen gtar n nynyi then emelkan kt saya.. haha, untung x ? :D ..




# just for sharing.. cubelah amalkan potongan ayat dari surah Taha, ayat 114.. ayat bahagian akhir .. " Ya Tuhanku , tambahkanlah ilmu kepadaku " *ad sorang cikgu bagi pada sy.. insyaAllah nt dapat manfaatnye (:


# words of the day :

education is not the filling of a pail but the lighting of a fire ..


p/s : thanks for being with me.. ma n abah, siblings , awak, kawan2 saya..

doakan saya terus berjaya bole ? (:


ee, ja xmampu nk tanding ee..



:D

You Might Also Like

2 comments

  1. words of the day tu,rin ada nmpak kat uia.suka words tuu :)

    ReplyDelete
  2. its comes from reader digest tuk oct (:

    ReplyDelete

Hello There! :)

Like us on Facebook