menjadi perantau

by - 2:16 AM



hai hai eberiwan.

selamat menyambut hari kemerdekaan ! hppy birthday malaysia! saya bgga jadi anak malaysia!
#Merdeka55

semangat patriotik tu masih ade kan? kan ?

hurm, today da nk gerak kl. lusa daftar. hewhew. sebenarnya sekarang ni bercampur habis perasaan sedih suka gembira gementar dan semua lah.dan pabila dicampur rasa nak nanges. paham x? haha.. sesape yg kenal saya je phm :p


btw, start 1/9. dah secara rasmi jadi student upm. 4tahun kat sane. lame woo.. ni mgkin last update buat sementara. *sementara je,kihkih * saya je ni haa xtido lagi.yg lain sume da tido.. nak thu knapa? sebab duk kemas barang and settlekan borang. HAHA. keje last minute.. npk x kemalasan disitu?



so. doakan sy kat sane.. dapat adapt dgn kos pembangunan sumber manusia or bahasa omputihnya human resources development.kihkih. orite kawan kawan?


p/s : kehidupan di universiti mmg mncabar. so kuatkan iman dan betulkan niat ke sana :)




eh jap. tarikh kat atas menipu. entry ni ditaip pada 31/08/12 pd pukul 2pg,orite?dah setting tp prob ckit :)



You May Also Like

0 comments

Hello There! :)