sesuatu yg tak disangka.

11:40 PM

hai hai Assalamualaikum gegurl and boboy.

hikhik, gedik pulak panggil mcm tu.

dah lama xpost. sebenarnya memang nk je post, byk cerita ni haa. tapi malaslah nk cite yang lepas.


harini sebenarnya nak cite sal "habit". saya sebenarnya ad habit sendiri.

nak tahu x ? nak tahu x? hehehehe

kalau xmo tahu, xyah baca, muahahaha *evil laugh*

actually, kalau org kenal ngn saya, rapat ngn sy, dia thu lah habit sy.hehehe.

saya suka gelak tutup mulut. emm emm, pehe dok ? ketawa sambil tgn tutup mulut *auww, haha gedik. sebenarnya tak tahu pun tu habit. tapi bila ank sdare, erah boleh ikut gaya cikja dia gelak baru sedar.

ni nak ingt balik time dia kecik lg, umo 1thun lbh cmtu, dia memang suka sgt tiru gaya org. then adelah cite bila duk dlm kete, entah apa yg lawak sgt, sy gelak ah, then dia tgk jee. pastu dia ikut. then bila org tnya, "erah, cikja suka cmne? " dia pun tiru gaya sy suka, muahaha, time tu baru sedar.


pastu kan, habit lain suka main bulu mata, hahaha. nak thu sebab apa? bila pkai spek an, bulu mata ni mcm trkena cermin, mcm serabut ckit, haha.  tu habit bila pakai spek je ah.

then paling bru habit yg dpt dikesan, hehe suka basuh kaki after bukak kasut, bila panas. hahaha. sebenarnya tu xtwla memang sume org buat ke apa. nak cite je :p


haaa. then ade lg. hehehe. suka hati org ah nk cite byk ke sikit, g maen jaoh2. lw naik kete kan, xsuka brckap ngn org, hahaha, tu habit apa entah tu, suka tgk view dr tgkp je, hehe.

sebenarnya byk lg.tapi tapi ade assgnment bi tuuu xsiap lagi, haha

tata *lelambai



salam syg,
suhaiza





You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook