kuatkah aku ?

by - 9:26 PM

salam alaykum sahabat sekalian. hewhew.



imma happy girl. dah sihat sepenuhnyaaa. alhamdulillah.

kuatkah aku ? sebenarnyaaa minggu lepas demam, sakit tekak and batukkk. hari first demam memang xsedar. rasa penat penat then rse sejuk. rupanya muka dah merah. pastu second day, yg tu memang dah xlarat tapi tetap kerja sebab tak tahu mcm mne nak mintak plus segan nak mintak cuti.

yang second day tu serius mencabar. sehari duk kedai peluk bear! hahahaha. cian bear tu. malam tu memang tidur awal. sebab dah xlarat sgt dahhh.

alhamdulillah, demam kali ni masih boleh bertahan. ramadhan yang lepas pun demam. itulah namanya ujian dari Allah. sejauh manakah kekuatan yg kita ada. bersangka baik padaNya :)

waktu demam tu ma tade, so kngah take over. hehehe, serius kngah memang sgt caringgg. time tu semua tade kt umah, kakcik kak ee tade, so kngah je yg ade, hehehe tu untungnya ada kakak ramai <3

so harini dah okay dahh.alhamdulillah Ya Allah. sakit tekak n batuk yg paling lama rasanya. tak menahan. nak telan makanan pun sakit. tapi bila kita bersangka baik pada Pencipta. semuanya menjadi indah. Allahuakhbar.


Indahnyaaa dunia jika semuanya kerana Allah. 

p/s : bila kita sakit ni lah, kita nak tengok siapa yg ambik berat pasal kita. alhamdulillah, there is always someone who cares for me ^^



oh btw, ade banyak yg nak kongsi ni. tp since busy sebab kerja, tergendala. pls wait for another entry. mihmih *bajetblogpemesittewni




You May Also Like

0 comments

Hello There! :)