edisi khas

1:29 AM



assalamualaikum kengkawan :D

harini cam nak tulis entry edisi khas untuk girlpreng kita. muahaha. eh haruslah ada girlpreng, ingat laki je boleh ada?*mukapenuhberlagak* muahahaha. 

harini birthday dia, so macam nak buat entry special lah sikit. eheww*eh mulut jgn nk muncung sgt plss, bruk lah* 

so here, happy birthday dear princess, whatsapp dah dapat kan? haaaa sweet tak iolsss? nama budak kecik ni nur syazwani bin yaakop, 20, kota tinggi,johor. tinggi dia rendah sikit dari sue kot. berat dia sekarang macam dah naik, pipi dia memang macam roti, mata dia bulat mcm bola.mata empat cm kita jugak. manja. hmm apa lagi eh? *eh nak thu banyak tnye personal boleh? :p

since masuk matrik, awal awal tu xrapat lagi. tataw kenapa. pastu bila dah hujung sem tak tahu mcm mana jadi rapat. kami bertiga. dari kalangan sue lah paling cepat nk tgk dunia kan? muahaha *xnk ngaku tuaa* 

paling best time stdy week, semua budak kecik ni dtg bilik kita since bila sue je yg ad katil kosong, hahaha. so stdy ramai2. aaaaaa kalau nak cite semua mmg panjang giler lah entry ni.


p/s for wani : awak, jaga diri kat sana. kentalkan jiwa, haaa gitu. terima kasih sebab pernah hadir dalam hidup sue. ada time susah senang. entry ni khas untuk awak. sebagai kenangan? hehehehehe. i love you :*



ziela sabar, nt birthday awak pun ada EDISI KHAS. hahaahaha




You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook