Food hunting #2 - Boat Noodles.

by - 3:48 PM




Assalamualaikum, hai readers ^_^

sesi food hunting #2 dekat mana uolss? dekat boat noodles. muahahah.

okay actually hujung sem kan biasa lah setiap student mula lah kekurangan duit lah, pastu nak makan pun kena fikir. same goes to me. pengguna pt pulak tuu, memang kena berjimat habis.

23 nov 2015, isnin lepas. kami kami semua (my group members) untuk subjek ni, ehem Performance Management subject. ni budak HR mesti tahu kan kan. *tak tahu pun buat buat tahu please, come on* balik pada haritu, kami kena pergi second interview one of the company dekat cyberjaya pastu dalam pkul 5 kami balik dan rasa lapar.

oh btw, time ni kami sewa kete and aku drive. bestnyaaaa T_T, rasa macam nak kereta sekarang jgk. muahahah. lepas abes tu, kami rasa lapar then terus decide pi mall kat situ.

biasa lah perempuan, mula lah babak babak.

si A : ko nak makan apa?
si b: ikut ko la, aku tak kisah
si c: nak makan apa ni. 

umur dah 22 still macam tu. kitorang latuuu. hahaahha. last last decide pi boat noodles. so, here we are.





menu untuk hang pilih 

pusingan pertama tak banyak lagi 

kasi view sikit, maaf hakak. dah tutup muka dah tuu.


harga alhamdulillah, tak mahal sangat and berbaloi lah. semangkuk noodles tu rm1.90. pastu ada side dish nak tambah ikut kemampuan. 

rating nak kasi? alhamdulillah, perut kenyang suka hati ler. muahaha


p/s : kalau rasa macam nak makan tempat lain sikit tapi duit tade sebab hujung sem dah? boleh je nak cuba, cuma kena pandai pilih kedai ye? cari yang masih lagi mampu milik :)




sincerely,
suhaiza.




You May Also Like

4 comments

  1. bestnyaaa. mesti sedap kan boat noodles nie? :D
    babak tu memang wajib tiap kali nak kluar makan XD

    ReplyDelete
  2. Macam best jeeeeeeeee tapi tak pernah rasa nak try sebab bukan peminat mee :/

    ReplyDelete
  3. Saya tak suka sangat sebab rasa dia overwhelming.

    ReplyDelete

Hello There! :)