Telekung Handmade By Hawwana Hasanah

by - 10:04 PM

Assalamualaikum and hi readers.



No automatic alt text available.

untuk kali ni cikja nak review satu telekung yang paling best terletak, tak panas, bentuk muka elok jeee dan yang paling penting handmade.  Cikja adalah antara penggemar barang handmade even sekarang pun still lagi jahit beg handmade tw even dah kerja semua.

Hawwana hasanah ni jenama baru naik, actually dah lama establish tp sekarang nak kembangkan balik. Butik dia di Sg Petani, Kedah. Jarang kan HQ bermula di Kedah? selalunya mesti di KL. tapi Hawwana Hasanah bukak jugak jualan online yang tersangat limited. Iyalah kan, barang handmade.


Untuk telekung ada dua jenis Telekung Exclusive (Lace Besar) dan Telekung Regular (Lace Kecil). Warna pulak ada pelbagai warna. Nah kat bawah ni cikja listkan warna yang ada.

EBL 01 (Exclusive Black)
 EW 02 ( Exclusive White)
 EC 03 (Exclusive Cream)
EG (Exclusive Grey) 
EB 05(Exclusive Blue)
EP 06 (Exclusive Purple) 
RG 01 ( Regular Green) 
RLP 02 ( Regular Light Purple)


Image may contain: 1 person, standing
Telekung Regular

Image may contain: 1 person, close-up and text
Telekung Exclusive
Itu antara gambar telekung yang boleh cikja review. Kalau nak tengok lebih lagi boleh terus ke link kat bawah ni.

Facebook Page : https://www.facebook.com/hawwanafashion/ atau tekan SINI
Instagram : https://www.instagram.com/telekunghawwana.official/ atau tekan SINI

atau nak order boleh terus email  cikja atau komen je terus kat bawah ni. Cikja tolong orderkan untuk korang. 

Apa yang paling best daripada Hawwana Hassanah ni, packaging lawa, seriously lawaaaa. cikja dah order dah satu kasi hadiah birthday untuk kawan. Macam exclusive sangat. Kawan terharu tw sebab dia kata hadiah ni special sangat since dapat telekung then lawa sekali packaging tuu. Boleh buat hantaran sekali nanti. hehehe.



p/s : Hawwana Hasanah bukan setakat telekung sahaja produk keluaran dia. Next cikja review produk dia yang lain pulak! So pi la cuci cuci mata, like page dorang sambil follow. Tolong dorang naikkn nama yang dah mula menapak dalam bisnes online.


Sincerely,
Suhaizasuki


You May Also Like

12 comments

Hello There! :)