words of the day.

by - 9:53 PM

bile tgn da mula nak menaip..mesti byk je yg nk cerita kan ?
but there's nothing special tntg saya! tade pun yg awk bole bggakan untuk ade somenone yg mcm saya.. em, dah ! stop merapu..


da cukup seminggu aku cuti.. next week da kmbali ke JMC dah. kena balik awal sbb test muet blum habes lagi.. still ade 3tasks yg ptut di complete kan. listening, reading n the last one, writing.. so, seminggu ade kat uma ni, im act as bbysitter.. take care of my ank sdare, maerah.. fyi, dye bgn lg awal dr aku kot.. siap ketuk pintu bilik plak tu suh bangun.. fuh ! pndai budak2 sekarang.. so, bggala dengan adik2 or ank sdare anda , oke ? then kalu bgn, ayat dye yg salu dye gune, "cik ja, yah nk abc, yah nk aa ba taa ".. so, layan jela kan ? last2 , aku bole ingt lagu dye tu.. nk dgr ? ni dia abc song ... try la dgr ? smooth je melodi dye, hihi ;p


sometimes, aku trpikir.. sekarang kbnykan pmpuan xbyk yg nk jd suri rumah.. so, law da ade ank, means kena hntar nursery tuk di jaga, kn ? tp plh lah nursery yg trbaek, nt ank2 pun jadi baek :) .. so, here we go, tekan link ini bg sesape yg nk cari nursry for ur children, oke ? nursery di malaysia ..


so so so, now.. since tuesday kot, if im not mistaken, saya ada ank ikan, yeay ! abg ipar sy yg kasik! dye ckp peneman blaja time kt mtrik, hee :D.. tapi, name tuk ank ikan tu tade lagi.. tlg pkrkan, bole ? nt gtw yep ...


# the ability to concentrate and to use your time well is everything if you want to succeed in bussiness or almost anywhere else for that matter.


p/s : doakan result sy oke, bole ? i luv u lah :p

You May Also Like

4 comments

Hello There! :)