cinta dan rindu.

by - 10:45 AM

hamka: assalamualaikum, cinta.

saidatul nafisah: waalaikumussalam, rindu.


haha, tetiba teringat dialog dalam 7 Petala Cinta. korang pena tgk ? haha, sy pena.. 17.3 aritu.. dengan tutttt.. haaaaa, jgn duk teka sesuka hati. well, cite ni agak besh la. lagi besh dari ombak rindu, heeee.. sy rase la, haha :p







tapi kan, cite ni agak xbesh sebab smpai kesudah xdpt tgk jgk muke nafisah tu.. geram jgkla..
cubela tgk, mendalami maksud yg ingin disampaikan.. bukan hnya memaparkan kisah cinta semata - mata..


eh. jap, tujuan post ni nk ckp mekasih sgt pd nq mahmud sebab post tu.. act, sy yg mitak dia post smthng kat blog ni.. full in eng. tuk dia pnye ielts.. tapi, wktu tu dia busy.. ingatkan da xnk buat.. tapi xsngka ttiba ade post dari dia dan xsngka plak tu yg dia ceritakan dalam post tu..mekasih sgt tuk sume tu.. tuk pembaca, sy tidaklah sebaik baik psngan.. ade jugak masam manis diri tentang sy..


tu je.. entry yg ringkas.. :)


eh eh jap, ni link tuk tengok sinopsis cite tu..


You May Also Like

0 comments

Hello There! :)