kisah disebalik pelangi

by - 9:51 PM

assalamualaikum cinta.

hello readers sekalian, *macam ade je kan nk bace blog ni T.T*, ok.tak sedih tak sedih .. post ni maybe sedikit or sebanyak annoying okay.. xmarah pun xnak bace..

jarang nk post something yg perasaannya pada thap meleleh air mata ni. jarang.tapi kali ni nak post jugak. ade yang kisah ? setiap orang ade turun naik dia kan. ade tahap marah sedih and semua jenis perasaan la.. same goes to me..

bile orang yg betul paham cik jaja nih, dia memang dapat lihat even kadang2 cik jaja pura pura gelak dan senyum tapi hati dia menangis tw? tw? bila orang tiba tiba tade mood dgn kita, bila orang marah kita, bila orang nak xnk layan kita.. semua tu bagi kesan pada hati ni *tgn kt dada, hihi* oke,xmaen maen dah .




petang tadi memang betul rasa stress.. orang cakap kalau stress amik wuduk. tu yang paling mudah tuk atasi.. cubalah .. memang betul menjadi.. then, bila dah lame xkluar umah. petang tadi time ujan rintik rintik. ajak kakcik kua g jog.. err, memang jog oke , tak tipu *hidung kembang kempis,hihi* oke oke, serius balik. then, time tu jugak ternampak pelangi. hikhik.. da lame xtengok yg real life pnye woo..bila tengok tu, hilang semua perasaan yang tak sepatutnya ada dalam hati ni..

so, kesimpulannya disini.. , eceh, terskema plak, hehe.. setiap apa yang berlaku pasti ade hikmahnya tersendiri. terselit kegembiraan disebalik kesedihan.










sumber : google

cantik kan pelangi ni? tadi tak bawak fon atau sumber yang bole amik gambar. so google je, hikhik..


p/s : tiada kena mengena dengan sesiapa yang kamu semua teka eh post kali nih.







You May Also Like

0 comments

Hello There! :)