baca.paham.selami.

1:15 AM

assalamualaikum and gdmorning boboysss and gegurlss



emm, emmm. tajuk mcm tu sebab dah tak tahu nk buat tajuk apa. hahaha

entry kali ni mcm nak ber'feeling' lelebih gittew. kalau agak agak xnk bce, just tekan x kt hujung belah kanan tu. sebab tak semua yang suka baca tentang entry kita yang penuh beremosi.


sebenarnya post kali ni khas untuk zulfadli. ade dua zulfadli yg sy kenal. yg prtama tu coursemate n yg lg sorg kawan akk. tapi sekarang ni nk cite pasal coursemate. mesti tertanya-tanya kan kenapa nk cite pasal dia ? haaa, ni nk bgthu. sebenarnya zul ni ramai peminat. then kitorang ni salu lah jgk berbalas2 tweet tu. pastuuu peminat dia tu stalk dia la kot then gosipkan kitorang.. muahahaha. lawak kan zul? padahal zul ni dah ade awek dah punnnnnn. meh nak buktikan yg dia ni dah berpunya, hahahaha.





nah tu gmbr bertweet ngn dia. hahaha. dulu kan pena ah jugak thu sikit sikit pasal dia. ramai yang ckp dia playboy.. and serius rasa mcm tak suka giler kottt bila thu org plyboy. then bila kenal dgn dia. tahu lah yg dia ni setia orangnya. tadelah nk sorok2 awek, pastu dp whtsp gmbr ngn ehem bagai.hahaha. btw, tu acc twitter dia. nak tweet ngn dia silakan lah, haha

sekarang dah besar. tadelah besar sgt tapi kalau boleh perhubungan yg ad sekarang biarlah ade hala tuju. kalau setakat nak main main baik xyah ah. buat sakit hati je. bukan masalah tkut tak tertunai janji ke apa. yang paling penting, dah tahu, partner skrg tu untuk apa? kalau asyik fikirkan janji tak tertunai ke apa, just clash. biar your partner dengan org lain or bg dia truskan hdp dia dgn lebih baik. tak perlu nak bazirkan masa dengan sesuatu yg xpasti. *okayokaydahstartemodah*

cakap berdasarkan pengalaman. bila dah sayang, pastu kena tinggal. tu melibatkan hati. hati bila dah sakit susah nak ubat. soal hati jgn main main. tu yg paling utama. saat tu lah kekuatan diri diuji. andai kuat, tak makan masa yg lama. tapi andai sebaliknya, subhanallah. hanya diri yg alami je tahu macam mana.


p/s : agak agak kalau nk bercinta, bagi yg dalam hati tu kuat, bila kecewa, yang kat situ mainkan peranan yg sangat penting.


oh ye zul, sue tahu zul baca entry ni, HAHA. ingat pesan sue yep ! hewhew.





sincerely,
dear me.




You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook