final is coming bebeh

12:21 PM

assalamualaikum wahai cinta ibu abi sekalian. *ececeh, ni entry tuk future anak. HAHAHAHA


enough jaja enough!


kan dah kena mara dgn kembar. haaaaa.


entry kali ni tak nak mengarut panjang pun, just nak update jadual exam.


fyi, sekarang dah start study week. so jum lah kita study ye kawan kawan! :)


jadual exam kali ni kejap je. ni tuk human resources pnye kos lah. start 12-16/6. ade 6paper. singkat sgt masa sebab 13/6 tu ade 3paper =='

UPM memang macam tu, suka bagi jadual yang menyusahkan student. hmm. tak tahu apa rasional nye bagi jadual yang padat mcm tu. *penuhemosi*





nah jadual exam kali ni. kalau xnpk besarkan sendiri la ye.hihihi. yang peratus kehadiran tu jangan percaya. tipu semua tu ==' sem lepas pun mcm tu. orang datang kelas kotttt. kalau ponteng pun sekali je.HAHA. kalau lebih dari 2 baru merah.


tak kesahlah, janji dapat jugak masuk dewan exam nanti.



p/s : Doakan saya, harap kali ni punye exam bagi yang cemerlang, gemilang, terbilang gitu. ameeennnn *amenkan sekali bole ? THANK YOU <3











You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook