My Thought towards 2015.

10:38 PM

assalamualaikum, hai readers.



2015,

ehem. i hope this year will bring some miracle for me. i can feel that. oh yeah!


setiap tahun akan ada azam baru, ada niat baru, ada baju baru, ada crush baru #eh? okay okay, crush kita tolak tepi dulu, jangan lah marah dulu. mueheheh. tahun ni banyak wishlist untuk dilaksanakan. banyak benda nak kena buat. biasalah niat tu kena ada walaupun perkara 2014 masih terbengkalai, ye dak? *tepuk dada, tanya iman. eh eh.

for me, 2015 will bring some miracle. im sure for this. whatever it is, kita berserah pada Allah. orang cakap kalau kita ada positive thought, semua benda akan jadi baik. soooo, janganlah cepat sangat fikir negatif. tahun 2015 ni, rasa mcm nak listkan apa yng ada dalam wishlist. nak tahu tak? alaaa kalau tak nak tahu tape, xkisah pun, hahahah


oh well, now Cik Jaja tengah dalam mood #40days positivity , harini dah hari ke 31. so ada lagi balance 9 hari. sepanjang 31 hari ni, #40dayspositivity ni serius menjadi. rasa macam bahagia. muahahahah. nak tahu kenapa? sebab bangun bangun tidur kan kita dah start fikir hari ni mcm best jee, mcm best jee. so bangun pagi je rasa bersemangat sikit. and jangan lupa jugak, gunakan petua tidak tidur lepas subuh kerana ini sangat membantu *ehem, batuk sikit* ni serius bukan main main. tapi tipula kalau cakap sepanjang harini, cik jaja tak tidur lgsung lepas subuh. cuma nak kasi tahu kesan dia je. hahaha

lepastu, bila dah bangun pagi kita fikir something positive. mestilah seharian tu benda best best je berlaku. even kalau korang jatuh tangga pun, pastu korang fikir oh tulaaa kau, berangan nak kahwin lagi suhaiza, kan dah jatuh tangga  dan gelak sorang sorang. haaaa feel dia lain macam, hahaha


nak cerita satu satu banyak sangat, kalau nak tahu kesan dia, cubalah? this is a good thing for you to try. alaaaa, tak rugi pun buat. pastu kalau nak buat senyap senyap pun boleh. best, aura positif adaaa dalam diri dan kita rasa bahagia je. yeah, i feel it, sebab tu boleh cakap macam ni.


source : google

p/s : live your life. whatever difficulties that you have, think positive. each of us have different test and journey of life, it is either we will make it as the best thing to happen or the worst. 


2015, create a new diary on your own. 


sincerely, 
suhaiza.




You Might Also Like

0 comments

Hello There! :)

Like us on Facebook