Too Special.

by - 9:49 PM



Bismillahirrahmanirrahim.


Dear diary,

live update with my own life. so now im in semester 6 (year 3) in UPM.

sem ni hanya praktikal. the whole sem start 19 jan until 6 July insyaAllah. wish me luck ^^

alhamdulillah, dah beberapa sem berturut result tak mengecewakan, tapi agak terkejut sebab biasala UPM always ad yang hack before tahu result yang sebenar. same goes to me. saya pun hack jugak. pastu dapat tahu yang result giler teruk. i mean teruk la bila dah jatuh 3.5 kan. tu untuk saya lah, lain orang lain target. sebab dah usaha. so rasa teruk la kot?

pastu bila dah lamaaaaa. orang semua dah check result and memasing dah bagitahu dorg punya result. saya ni senyap je since malas nak check balik and tengok apa yang buat result tu teruk. lepas sebulan kot. eh tak tak, lepas 3 minggu, tergerak hati untuk check. waktu tu dah pukul 11 then semua dah tido.

punya lah excited tengok result. ya Allah, time tu bersyukur giler kot. kluar bili pegi panggil maa abah. hahaha terus bgthu result. maa abah dh tido, dorg iyekan ajelah hahaha.

so alhamdulillah, tahniah to myself. tahniah suhaiza. sorry, since i love blogging so much, so i dont think that sharing this on my blog dikira berlagak ke apa, ye dak?

sekarang ni, rasa lain sikit since dah masuk alam kerja kan. kena banyak belajar suasana kerja, belajar macam mana berinteraksi dengan rakan sekerja. semua tu tak pernah belajar pun waktu kat UPM tapi tu kita panggil kemahiran insaniah ye kawang kawang. alhamdulillah, banyak sangat benda yang belajar dan rasa happyyyyyy. tapi tipulah kalau cakap tak rindu suasana belajar T_T.


ni dah masuk hampir 2month praktikal dekat Petronas Carigali Kerteh. so far, everything okay andddddd banyak jugak buat silap. hahahaha. nantilah cerita pasal tempat kerja.best ke tidak. suasana dia macam mana. yelah kita selalu jumpa blog budak medik cerita pasal kisah dorg, kalini budak HR nak cerita jugak. haaaaa. hahahaah


So, gtg.

p/s : lagu dia yang kau pilih kat blog ni tu saja je, since tak tahu dah nk letak lagu apa sebab template blog abes kucar kacir pg tadi. nantilah tukar ye.

because i think that my life is so special.

Sincerely,
Suhaiza.



You May Also Like

1 comments

Hello There! :)