Kalau dah start, kena lah pandai habiskan

by - 8:30 PM



Assalamualaikum. Hai readers. 

So post ni ditulis via phone since internet mcm hapeee je. Alhamdulillah presentation for industrial training dah lepas and now waiting for new semester and oh yeay! Im in my final year at yupiyem. Yehaaaa! 




Alhamdulillah! Lagi setahunnn je lg. insyaAllah suhaiza. Awak boleh! After this rasa mcm lega sikit laa kalau dh ada degree. Bukan apa, matrik asasi semua ni tak laku pun untuk kerja, so kalau korg korg yg pilih asasi mtrik ke apaa, make sure korg habiskan degree okay? That  is one of our challenge as matriculation/foundation  student. 

Kalau agak agak malas nk smbung, jgn ambik risiko okay adik adik? Hakakk  bg pesanan jee since tu apa yg akak lalui. 

Apa pun, make your own decision. Kalau agak tak tahu nak buat pilihan mana, istikharah☺️ *jgn fikir istikharah ni untuk cinta je😋*

P/s: once kita dah start dgn pilihan kita, teruskan dan habiskan. Jgn putus asa tengah jalan okay? 


Much love, 
Suhaiza aka cikjaja😝




You May Also Like

5 comments

  1. kan?? internet sangat-sangatla tak mesra alam dua-tiga hari ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat tak mesra alam sampai spoil mood nak update blog. haha

      Delete
  2. Replies
    1. thank youuu awak. all the best jugak dekat upsi :)

      Delete
  3. oooohhhhh.....UPM student rupanya...bagus~~
    Betul tuh...saya beriktikad akn menghabiskan juga degree saya.....tggl setahun setgh lagi termasuk praktikal......harap lps grad dpt kejer terus...takpon sambung MBA !

    ReplyDelete

Hello There! :)