Suhaiza Turns 25

by - 10:51 PM







Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum, hai readers.


Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah, this year (2018), 08 April, Suhaiza turns 25 guys! so happy birthday to me *blink eyes*

sekarang dah totally rasa eh dewasanya seorang Suhaiza. Dah ada komitmen sendiri, dah kena buat keputusan sendiri dan semuanya memerlukan pemikiran secara rasional.

Alhamdulillah, setiap tahun kejutan tetap ada. Terima kasih pada yang mengingati. Tahun ni birthday jatuh pada hari kerja, ramai tanya tak cuti ke birthday nanti. hmm, niat hati memang nak cuti, duduk rumah or me time untuk sehari, akan tetapi cuti sangat mencemburui seorang Suhaiza di mana cuti tahunan amat lah sedikit dan tidak cukup untuk Suhaiza mengada-ngada cuti demi birthday nya! Ini fakta, bukan main main wahai readersT_T

Tahun ni banyak event kena attend, so cuti itu harus disimpan pada tujuan sepatutnya, gituuu. Apa apa pun alhamdulillah, tahun ni hadiah dapat kek pun dapat and doa pun dapat. Tapi tahun ni paling cipta sejarah la kot?

First sekali, pagi tu ada la someone ni call cakap nak hantar barang ke apa, so suhaiza ni mcm ye ke barang ? *dalam hati dah boleh agak surprise sebab ofismate pernah dapat sebelum ni hahahaha*, tapi yang tak bestnya surprise delivery ni tak jumpa ofis pulak and mintak location ofis, spoil wehh hahaha. So untuk surprise ni, whoever you are, thank you :)



Next dapat second cake, comell je kek nya! Alhamdulillah, moga murah rezeki orang yang kasi suhaiza happy on her birthday *thankyou*. Malamnya macam biasa, ajak parents keluar makan and sekali dengan kakak. Haaa time ni dapat third cake! tengah tunggu order siap, tetiba mai pulak abg restoran ni kasi kek! surprise la sebab kebetulan duduk memang membelakangi abg yg hantar tu! thank you ma abah kak ee n bakal abg ipaq!





Untuk hari hari seterusnya masih dapat hadiah, selagi tak habis april!hahaha thank you korang! Suhaiza dah cukup happy dah dapat kenal dengan korang semua, sentiasa menghargai dan sentiasa mendoakan suhaiza yang baik baik. Moga Allah balas jasa kalian :)








p/s : Jika benar itu takdirnya dan itu jodohnya, moga Allah sentiasa mengiringi dan memudahkan urusan. #Doayangbaikbaik

Till next entry.


Sincerely,
Suhaizasuki.

You May Also Like

3 comments

  1. Happy belated bday akak jaja~ sorry lambat sebab baru ada masa nak blogwalking huhu :)

    ReplyDelete
  2. Kite sebaya! Hehe. Happy belated birthday :)

    ReplyDelete
  3. Oh my this is too late but still, happy belated birthday to you.. :D

    ReplyDelete

Hello There! :)