Kisah episod cinta 2016.

by - 2:03 AM


Assalamualaikum readers. it has been a while.


sources : we heart it



terlalu sibuk akan urusan diri sendiri sampai terlupa akan kisah di perhentian ini.


2016.

alhamdulillah untuk tahun seterusnya. Moga diri ini mampu untuk mengubah dan menambah sesuatu yang kurang. permulaan tahun yang baik, permulaan tahun dengan perjalanan ahli keluarga yg bertuah ke tanah suci. alhamdulillah, moga nanti akan sampai giliran aku ke sana. aminnn. *aminkan sekali lah weh*

sekejap je masa berlalu. dah 2016. kisah diteruskan lagi untuk tahun ini. mengharapkan yang terbaik daripada tahun sebelumnya. exam ada lagi satu paper jumaat nanti. lepastu final sem. hikhik

wishlist 2016? mestilah adaa. wishlist ada, tercapai atau tidak insyAllah. kalau rezeki dan usaha ada, tercapai lah kan? kita merancang Allah menentukan. Allah sebaik baik perancang. :)


  • A better muslimah, keep improving your ibadah/amal
  • Graduate 
  • First class degree (3.75 above)
  • Travel (nanti buat shortlist balik)
  • Lose weight (target 2015 lagi ni)


short wishlist daripada suhaiza. rasa macam pertama kali buat wishlist bagi tahun baru. sebab sebelum ni tak pernah buat pun. muahahah.

p/s : berakhirnya tahun 2015 memberikan kenangan, munculnya 2016 memberikan episod baru yang diambil iktibar dari tahun sebelumnya. jadikan 2016 tahun yang penuh erti. rancang hidup kita dgn perancangan yang terbaik. letakkan pengharapan kepada Allah.


sincerely,
Suhaiza. 2.03am.





You May Also Like

6 comments

  1. Semoga tercapai semua 2016's resolutions tu! Yang penting kena hari hari motivate diri and rasa bersemangat jeee nak capai semua tu tauuuu. Good luck! Hehehe.

    ReplyDelete
  2. sis insyallah,i doakan aim u utk tahun 2016 tercapi..tp kn i ragu2 dgn wishlist u yg lose weight tu...hihihi same aim for 2015 meyhh...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainnnn!hahaha at least turun jugak even tak capai target lg. cuma bila cuti naik balik. acano. haha

      Delete
  3. lose weight mesti ada dalam list setiap tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu semestinya. cuma harapnya tahun ni capai trget or at least banyak la lost weight :p

      Delete

Hello There! :)