Tips dapat invitations from Nuffnang!

1:34 PM


Assalamualaikum readers,




Actually cikja memang dah lama start blogging. since 2010. so almost 6years already. tahun tu nak SPM baru sibuk nak start berblogging. so boleh kira lah dah berapa umur sekarang ni. permulaan blog ni dengan yahoo mail so everything started with yahoo mail and lost some of followers and following too (not some but totally banyak) since jarang update dan blogger dah strict cakap tak boleh follow via yahoo mail. lepastu tukar ke gmail. 


iklan nuffnang ada dekat blog ni almost 6years jugak. gunakan yahoo mail untuk sign up dan lupa password untuk beberapa bulan dan lama sangat tak log in email tu. lepas tu seronok nya alahai bila tgk orang dapat cashout tinggi tinggi amount. cikja memang dapat ciput and sikit since dalam dua tiga tahun senyap dari blogging. bukan senyap terus just rarely update! lepastu dapat invitations macam macam program dan kenapa cikja masih belum dapat? 


nah! invitation last year!


so here are the reasons. reasons ni sekaligus boleh jadikan tips untuk dapatkan invitations! TAK CHECK EMAIL, dapat invitations from main email sign up acc nuffnang!

itulah sebab tak bukak dan xcheck pun email. rasa macam kenapa nuffnang tak suka ke apa sampai tak bagi invitation apa apa pun. actually, banyak sgt email dan tips daripada nuffnangs and cikja terfikir nak bukak email tu last week! last week and it has been a years already from the day nuffnangs started sending a lot of emails for me. oh ada sekali bukak tahun lepas sebab tukar password tp tak check email lain lagi!

i got invitation to several events by nuffnangs dan events tu dah selamat dah pun. walau apa pun, at least sedar jugak pasal semua ni dan harapnya earning nuffnang akan cepat naik dari sebelum ni! hopefully yeay! jadi, rajinkan diri check email.


nah! invitation two years ago!
reason lain! Tak selalu baca dan ikut tips nuffnang.  bukan tak selalu tapi banyak sgt email tips dari nuufnang yang tak terbaca. sebab tu lah nuffnang berjauh hati! tsk tsk. so selalu baca apa tips daripada nuffnangs!


p/s : keep update w/ nuffnang! bab kata Tuan Anas Mikael " awak jaga saya elok elok, saya jaga awak elok elok" tu apply kan dekat nuffnang okay! haha


Sincerely,
Cikja. XOXO.




You Might Also Like

16 comments

  1. tq for the tips.. haha. selit jugak TAM tu... hahahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thnks nomi :) banyak lg kena improve ni. hehe

      Delete
  3. dapat jugak invitation mamee, tapi masa tu busy dengan final year dan fyp tak dapat join :I

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ramai dpt cuma yg ada masa and alert je dpt pi, nxt time maybe!

      Delete
  4. waa tahniah... dah lama blogging jugaa. nice to meet you :)

    ReplyDelete
  5. Thank you for the tips! Sangat berguna :)

    ReplyDelete
  6. Hahaha. Amboii siap ada quote tuan anas. Kelaaas!

    ReplyDelete
  7. Saya pun selalu tak check emel dari cik nuffnang tu. Hihi

    *Btw, macam sama umur je kita ni~ :P

    ReplyDelete
  8. terbaik la tips. earning saya pun dah menurun semenjak jarang update blog T.T sekarang ni nak start aktif balik hewhew

    ReplyDelete
  9. nice tips.. saya memang tak dapat sangat.

    ReplyDelete
  10. kite dah lama tak dapat invitations drp nuffnang. heee. mana taknya, blog lama menyepi ><

    ReplyDelete

Hello There! :)

Like us on Facebook